+31 (0)6 46 53 53 63 info@greenfoodlab.nl
Selecteer een pagina

Ons team. Jouw partner.

Onze gemene deler? Passie, expertise en een missie.

Unieke partner in duurzame voeding & communicatie

Anders dan de meeste communicatie & consultancy bureaus is ons bedrijf gegroeid vanuit passie en een missie. Liefde voor eten, respect voor mens, dier en milieu en een overtuigende visie op het communicatievak is hetgeen was ons bindt. Zowel intern als extern. Wij zijn hypergespecialiseerd rondom het onderwerp van meer plantaardig eten, en daarnaast breed onderlegd met onze combinatie van food expertise en 360° communicatie. Aan ons heb je een jong bureau, dat midden in de Millennial doelgroep staat, communicatie anno nu begrijpt en het onderwerp dagelijks lééft. Snel schakelen, korte lijntjes en een pragmatische aanpak is wat ons siert. In ons vind je een unieke en allround gesprekspartner in deze snelgroeiende wereld van duurzame voeding. Graag stellen we het team aan je voor!

ISABEL BOERDAM

Founder

 

Isabel (1990) is vegetariër sinds haar negende. In 2013 tijdens haar master Tekst en Communicatie (UvA) startte ze haar blog Dehippevegetarier.nl dat inmiddels is uitgegroeid tot het grootste vegetarische platform van Nederland. Na haar master ging Isabel als consultant aan de slag bij internationaal communicatiebureau Ketchum (nu OPRG), waar ze al snel de foodspecialist werd. Ondertussen groeide haar blog en leidde in 2016 tot haar gelijknamige boek De Hippe Vegetariër. In 2018 lanceerde Isabel de succesvolle eerste editie van de Nationale Week Zonder Vlees in Nederland, waarmee ze in de Food100 terecht kwam als Gamechanger onder de 30 jaar en benoemd tot CommunicatieTalent van het jaar 2018. Dit heeft er mede voor gezorgd dat Isabel de Nederlandse autoriteit is op het gebied van vegetarische voeding en van haar passie haar werk heeft kunnen maken. Inmiddels doet ze dit niet meer alleen, maar samen met een team van gepassioneerde foodies en communicatiespecialisten.

KIM ZOON

Communications Lead

 

Kim (1991) is van nature veel met duurzame voeding bezig en daarnaast een betrokken consument die altijd op de hoogte is van de laatste maatschappelijke ontwikkelingen. Na haar Research Master Communicatie aan de UvA, heeft Kim zich bij internationaal communicatiebureau OPRG (voormalig: Ketchum) ontwikkeld tot veelzijdig PR- en communicatieadviseur en geliefde accountmanager. Hier startte zij tegelijk met Isabel, en vanaf het begin van hun carrières bleken deze dames een complementair en verrassend team. Tijdens haar jaren in de bureauwereld heeft Kim diverse facetten van het communicatievak gezien, van het uitwerken van creatieve communicatiestrategieën tot het aanscherpen van merkpositioneringen. Kim maakt zich snel de bedrijfscultuur van een klant eigen en opereert als organisch verlengstuk van het team. Bij Green Food Lab leidt Kim de communicatietak en is ze de spil in de dagelijkse gang van zaken op kantoor. Met haar organisatorische kwaliteiten en inhoudelijke know-how, brengt Kim de professionaliteit van de grote bureauwereld naar dit jonge niche bureau. Kortom: best of both worlds.

LIESKE VAN DER WAALS

Food Consultant

 

Lieske (1992) is foodie in hart en nieren. Tijdens haar hotelschool opleiding specialiseerde ze zich op culinair gebied en ontdekte haar passie voor receptontwikkeling en fotografie. Dit gecombineerd met haar affiniteit voor bloggen en social media, maakt Lieske al sinds 2015 een onmisbare schakel in het team van Green Food Lab. Lieske is hoofdverantwoordelijk voor het reilen en zeilen van het blog Dehippevegetarier.nl en staat wekelijks in de keuken voor nieuwe recepturen en smakelijke food fotografie. Dankzij haar speciale liefde voor de horeca, adviseert ze binnen onze EXPERIENCE tak restaurants en cateraars bij het vergroenen van hun menukaart. Daarnaast ondersteunt Lieske alle INSPIRATION en FOOD CONSULTANCY projecten met haar culinaire fantasie en kennis in de keuken.

JODY VERMEIJ

PR & Influencer Specialist

 

Jody (1992) heeft een grote liefde voor koken, eten én volleybal. Tijdens haar master Persuasive Communications aan de UvA heeft Jody veel werkervaring opgedaan in de wereld van communicatie, marketing en reclame. Na een uitdagende periode bij een start-up koos Jody voor de bureauwereld bij internationaal communicatiebureau OPRG. Daar ontwikkelde ze zich tot een bedreven projectmanager en een vis in het water op het gebied van mediarelaties en influencers. Het laatste jaar is Jody steeds bewuster duurzame eetkeuzes gaan maken. Ze kreeg de behoefte om met haar werk een bijdrage te leveren aan een betere wereld. Daarom koos ze vol overtuiging voor een volgende stap bij Green Food Lab, waar ze haar expertise inzet voor alle communicatieprojecten en events.

LOTTE KUIJSTERS

Content Creator

 

Lotte (1993) is een analytische creatieveling die je wakker kunt maken voor falafel met naan. Eten is niet alleen haar grootste hobby, maar ook datgene wat haar blij maakt in een werkomgeving. Tijdens haar studie Lifestyle (Trendresearch & Concept Creation) dook zij dan ook de Food-sector in om allerhande voedselvraagstukken te onderzoeken. Zo deed zij voor True Price bijvoorbeeld onderzoek naar het voedselsysteem in 2050 en onderzocht zij voor projectbureau Food Embassy de relatie tussen eten en identiteit. Zo is Lotte in staat om op verrassende wijze de tijdsgeest en consumentengedrag te vertalen naar inspirerende content en concepten. Deze kwaliteiten zet zij in voor twee grote Green Food Lab projecten: Nationale Week Zonder Vlees en De Vegetarische Restaurantweek. Daarnaast ondersteunt Lotte het Green Food Lab team op het gebied van content creatie met haar passie voor grafisch ontwerp en video.

Mariëlle van Stek

Communications Consultant

Mariëlle (1994) heeft alle facetten van het communicatievak gezien en ontwikkelde zichzelf na een dubbele master en een stage bij internationaal communicatiebureau Ketchum (nu OPRG) en activatiebureau Benk tot een allround Communications Consultant. Mariëlle is actief op de gebieden van persuasieve en corporate communicatie, content creatie, PR en marketing. Sinds 2015 wordt er geen enkele tekst gepubliceerd zonder dat Mariëlle deze geperfectioneerd heeft. Daarnaast ondersteunt Mariëlle alle FOOD RELATIONS projecten, voor zowel food startups als multinationals, met haar kritische kijk op inhoud en strategie.

ANNE BOLTEN

Social Media Specialist

Anne (1995) is medisch specialist in opleiding en tevens een natuurtalent op het gebied van social media en engagement. Dankzij haar nooit aflatende enthousiasme voor het creëren van de perfecte content op het juiste moment, is Anne in staat ieder social media kanaal daadwerkelijk leven in te blazen. Met haar scherpe oog en creatieve invalshoek, is ze in staat verrassende trends te spotten en daarmee de doelgroep te inspireren. Naast haar intensieve co-schappen, leeft Anne zich uit op het volledige social media spectrum van strategie tot content management, engagement en optimalisatie. Dit doet ze dagelijks voor De Hippe Vegetariër en de Nationale Week Zonder Vlees, als ook voor diverse FOOD RELATIONS projecten.

LAUREN KREIJGER

Stagiaire

Lauren (1997) is dol op alles wat met voeding te maken heeft. Van het effect op mens en klimaat tot het bezoeken van de leukste eettentjes. Na het behalen van haar propedeuse voeding & diëtetiek besloot zij haar studie te pauzeren voor modellenwerk in Italië. Na twee mooie jaren in Bella Italia doorgebracht te hebben heeft zij besloten de pasta en pizza te verruilen voor een stage bij Green Food Lab om haar kennis over voeding en communicatie te vergroten. Een goede aanvulling op haar studie voeding & diëtetiek die zij in september zal gaan voortzetten!

Green Food Lab groeit en bloeit!

Top Stagiair Communicatie/Journalistiek

Heb jij affiniteit met voeding en duurzaamheid? Zie jij jezelf werken bij een Amsterdams bureau? En ben jij een communicatie of journalistiek student? Dan is Green Food Lab op zoek naar jou! Wij zoeken een top stagiair die deze scale-up allround wil ondersteunen. Je taken zullen bestaan uit teksten schrijven, publicaties verwerken en rapporteren, strategisch en creatief meedenken bij het maken van PR en communicatie plannen, helpen bij organisatie van evenementen, receptontwikkeling, social media en influencer management.

Wie zoeken wij?
Wij zijn op zoek naar een HBO of WO student die zin heeft in een uitdaging, zelfstandig kan werken en verantwoordelijkheid durft te nemen. Iemand met relevante nevenactiviteiten, een goede positieve drive en creatieve mind. Je werkt flexibel vanuit kantoor in Amsterdam Zuid, samen met een team van 5-6 anderen. Wij bieden persoonlijke en inhoudelijke, praktische begeleiding van communicatie professionals, tweewekelijkse gesprekken met begeleider en maandelijkse evaluatie. De stagevergoeding is €300 per maand.

Wij bieden:
– Fulltime meewerkstage communicatie (periode: september t/m februari)
– Stagevergoeding van €300 euro per maand (o.b.v. 32 uur per week)
– Een gezellig team met communicatie professionals en food specialisten
– Gin Tonic Thursday: de gezelligste donderdagmiddag borrel!

Interesse?
Dus ben jij of ken jij een ondernemende, outgoing student met een communicatie of journalistiek achtergrond, en een CV welke blijk geeft van een gezonde werklust en relevante nevenactiviteiten? Kriebelen jouw handen om aan de slag te gaan en wil je een duik in het diepe nemen? Mail dan je CV en motivatie naar: jody@greenfoodlab.nl.

Meer weten of samenwerken?

Wij staan altijd open voor samenwerkingspartners. Wil je overleggen, een kop koffie drinken of eens sparren? Stuur een mail naar isabel@greenfoodlab.nl

"Don’t wait for a better world.
It is up to you. You may even find the
solution at the end of your fork"