Graag stellen we ons team aan je voor!

Gedreven om positief bij te dragen, een verfrissende kijk, een heldere aanpak en samen sterker zijn de waarden die onze bedrijfscultuur typeert. In ons vind je een unieke partner in deze snelgroeiende wereld van duurzame voeding.

Isabel Boerdam

Founder

 

Kim Zoon

Managing Director

 

Jody Vermeij

Client Director

   

Margot van Hout

Strategy Director

 

Wouter Staal

ESG strateeg

Lotte Kuijsters

Senior Client Manager

Suzanne Jekel

Senior Client Manager

LAURETTA BAARENDS

Medior Client Manager

SARAH KLAVER

Junior Client Manager

Patricia Ploeger

Diëtist

Robin Walrecht

Food Fotograaf

Léonie Koker

Receptontwikkelaar

Sien van Tol

Copywriter

Kim van der Vliet

Office Manager

Laura Bolczek

Designer

Green Food Lab groeit en bloeit!

Stagiair PR & Influencers

Ben jij actief op social media, volg je food bloggers en influencers op de voet en zou je het leuk vinden om actief contact met ze te onderhouden? Vind je het leuk om het team te ondersteunen bij uiteenlopende PR-projecten en ben jij een echte foodie? Dan is Green Food Lab op zoek naar jou! Wij zoeken een stagiair die ons kan ondersteunen bij het contact met food influencers voor onze klanten, en het organiseren van evenementen en introducties van nieuwe producten of merken. 

Wie zoeken wij?
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste communicatiestudent met interesse in plantaardige voeding en duurzaamheid. Je werkt in een jong team met 25 collega’s vanuit ons kantoor in Amsterdam, gelegen naast Artis. Je hebt affiniteit met food, influencers, magazines en social media. Je werkt nauwkeurig en schrijft foutloos Nederlands. Je vindt het leuk om voor een jong, gepassioneerd bedrijf te werken. 

Wat ga je doen?
Als PR & Influencers Stagiair ga je helpen bij het opzetten van influencercampagnes voor diverse foodmerken om zo de mooiste content te genereren. Denk hierbij aan het zoeken en benaderen van influencers met het verzoek te communiceren over een productlancering of het bijwonen van een pop-up event. Tijdens de campagne onderhoud je contact met de influencers en monitor je de publicaties van de influencers maar ook publicaties die in de media verschijnen. Na afloop van het piekmoment of de activatie verzamel je de resultaten en maak je ze op in een rapportage zodat de klant in één oogopslag kan zien hoe het project gescoord heeft! Ook ben je actief betrokken bij het samenstellen, inpakken en versturen van perspakketten voor media en influencers. Je ondersteunt in diverse activiteiten, van redactietour tot het representeren van een merk op een beurs of festival. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om bij andere teams mee te kijken. Zo kan het zomaar zijn dat je een keer meekookt in de keuken, een artikel schrijft voor het foodblog De Hippe Vegetariër of helpt bij het schrijven van creatieve social posts. 

Wij bieden:
– Fulltime meewerkstage met focus op PR en influencers
– De mogelijkheid om mee te kijken bij de andere pilaren in het bedrijf
– Periode: 2-3 maanden in de zomer of 5-6 maanden met start in februari of september
– Minimaal 32 uur, desgewenst twee thuiswerkdagen bij 40 uur
– Stagevergoeding van €450 euro per maand (o.b.v. 40 uur per week)
– Een gezellig team met communicatieprofessionals en foodspecialisten
– Dagelijkse teamlunch, goede koffie én iedere maand een Gin-Tonic borrel 

Interesse?
Ben jij een ondernemende, outgoing student met een achtergrond in communicatie en een CV dat blijk geeft van een gezonde werklust en relevante nevenactiviteiten? Ben je enthousiast om in ons team aan de slag te gaan? Mail dan je CV en motivatie naar: kim.vandervliet@greenfoodlab.nl. 

Stagiair Copy & Content

Houd jij van schrijven en volg je media en magazines op het gebied van voeding en duurzaamheid op de voet? Lijkt het je geweldig om mee te schrijven aan uitdagende projecten, zoals artikelen voor de pers en (online) magazines? Dan is Green Food Lab op zoek naar jou! Wij zoeken een stagiair die ons kan ondersteunen bij het schrijven van copy en content met duurzame voeding als hoofdonderwerp. 

Wie zoeken wij?
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste universitaire student in communicatie of tekstschrijven, met interesse in plantaardige voeding en duurzaamheid. Je werkt in een jong team met 25 collega’s vanuit ons kantoor in Amsterdam, gelegen naast Artis. Je hebt een passie voor schrijven en interesse in communicatie en social media. Je bent in staat in korte tijd een onderwerp te onderzoeken, informatie te verzamelen, kritisch te selecteren en de hoofdgedachte te vangen in een artikel. Je werkt zeer nauwkeurig en schrijft foutloos Nederlands en Engels.  

Wat ga je doen?
Als Copy & Content Stagiair ga je aan de slag met het schrijven van inhoudelijke teksten, geschikt voor (online) magazines, nieuwsbrieven en persberichten voor klanten en eigen initiatieven. Vervolgens ga je diverse content, zoals recepten en artikelen, redigeren en klaarzetten voor publicatie in o.a. WordPress. Ook help je bij het opzetten van campagnes en influencersamenwerkingen, waarvoor je tijdens de voorbereiding influencers selecteert en benadert. Tijdens de campagneperiode onderhoud je het contact en monitor je de resultaten en na afloop maak je hiervan een mooie rapportage voor de klant. Verder ondersteun je het team met jouw tekstvaardigheid en scherpe oog voor taal. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om bij andere teams mee te kijken. Zo kan het zomaar zijn dat je een keer de handen uit de mouwen steekt om te helpen in de keuken, op social op zoek gaat naar influencers of meehelpt met het inpakken van perspakketten. 

Wij bieden:
– Fulltime meewerkstage met focus op copy en content
– De mogelijkheid om mee te kijken bij de andere pilaren in het bedrijf
– Periode: 2-3 maanden in de zomer of 5-6 maanden met start in februari of september
– Minimaal 32 uur, desgewenst twee thuiswerkdagen bij 40 uur
– Stagevergoeding van €450 euro per maand (o.b.v. 40 uur per week)
– Een gezellig team met communicatieprofessionals en foodspecialisten
– Dagelijkse teamlunch, goede koffie én iedere maand een Gin-Tonic borrel 

Interesse?
Ben jij een ondernemende, outgoing student met een achtergrond op het gebied van communicatie en/of tekst en een CV dat blijk geeft van een gezonde werklust en relevante nevenactiviteiten? Ben je enthousiast om in ons team aan de slag te gaan? Mail dan je CV en motivatie naar: kim.vandervliet@greenfoodlab.nl 

Stagiair Copy & Social

Houd jij van schrijven en volg jij je favoriete influencers op het gebied van voeding en duurzaamheid op de voet? Lijkt het jou geweldig om mee te schrijven aan creatieve social copy met duurzame voeding als hoofdonderwerp? Dan is Green Food Lab op zoek naar jou! Wij zoeken een stagiair die ons kan ondersteunen bij het managen van verschillende socialmedia-kanalen. 

Wie zoeken wij?
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste student in (online) communicatie, multimediadesign of creative business, die ons kan helpen bij het managen van de social kanalen van ons en onze klanten. Je werkt in een jong team met 25 collega’s vanuit ons kantoor in Amsterdam, gelegen naast Artis. Je hebt interesse in plantaardige voeding en duurzaamheid en bent een creatieve schrijver met vlotte pen. Je werkt zeer nauwkeurig en schrijft foutloos Nederlands en Engels. Ervaring met het opmaken van visuals in Canva of InDesign is een pre.  

Wat ga je doen?
Als Copy & Social Stagiair ga je aan de slag met het creëren van eigentijdse, herkenbare socialmedia-content voor klanten en onze eigen kanalen. Je schrijft creatieve teksten voor op social, die ook ingezet kunnen worden op websites, blogs of andere platformen. Je zoekt het beeld uit, kiest de recepten en gaat samenwerkingen aan met influencers. Vervolgens plan je de posts in op diverse socialmedia-kanalen (o.a. Facebook, Instagram en Pinterest) en zet je digitale mailings klaar voor publicatie. Ook ben je dagelijks actief op onze social kanalen, waar je de reacties en DM’s beantwoordt en op de hoogte blijft van de laatste trends. In deze stageperiode leer je alle ins en outs van social media kennen. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om bij andere teams mee te kijken. Zo kan het zomaar zijn dat je een keer de handen uit de mouwen steekt om te helpen in de keuken, meehelpt bij het inpakken van perspakketten of een artikel schrijft voor het foodblog De Hippe Vegetariër.

Wij bieden:
– Fulltime meewerkstage met focus op social media en copy
– De mogelijkheid om mee te kijken bij de andere pilaren in het bedrijf
– Periode: 2-3 maanden in de zomer of 5-6 maanden met start in februari of september
– Minimaal 32 uur, desgewenst twee thuiswerkdagen bij 40 uur
– Stagevergoeding van €450 euro per maand (o.b.v. 40 uur per week)
– Een gezellig team met communicatieprofessionals en foodspecialisten
– Dagelijkse teamlunch, goede koffie én iedere maand een Gin-Tonic borrel 

Interesse?
Ben jij een ondernemende, outgoing student met een achtergrond op het gebied van communicatie en/of tekst en een CV dat blijk geeft van een gezonde werklust en relevante nevenactiviteiten? Ben je enthousiast om in ons team aan de slag te gaan? Mail dan je CV en motivatie naar: kim.vandervliet@greenfoodlab.nl. 

OPEN SOLLICITATIE

YES! Hét groene en duurzame communicatiebureau van dit moment is op zoek naar jou. Wil jij innovatieve food merken en multinationals helpen om écht impact te maken? Wil je onderdeel zijn van een jong en bruisend team, energie krijgen van je werk en samen een verschil maken? Heb je een grote liefde voor vega(n) eten en duurzaamheid? Dan maken wij graag kennis met jou, ook als we geen openstaande vacatures hebben!

Green Food Lab is een Food Consultancy & Communications Agency met een missie: de route naar meer plantaardig succesvol versnellen. Dit doen we door mensen met de juiste woorden en beelden, op het juiste moment, via de juiste kanalen te raken. We zijn dus van alle markten thuis: van content tot campagnes, van receptontwikkeling tot redactietours en van influencercampagnes tot events. Op onze homepage lees je meer over ons en wat we doen!

Ben je enthousiast geworden over Green Food Lab? Geloof je dat je ons kunt helpen onze missie te bereiken? Is werken bij Green Food Lab jouw droombaan? Stuur dan nu in een open sollicitatie je CV en motivatie naar info@greenfoodlab.nl. We kijken uit naar je mail!