Feeding the future with stories. Dat is wat wij doen.

Wij geloven dat communicatie essentieel is om consumenten in beweging te brengen en duurzame stappen te laten zetten. Dat is noodzakelijk, want maar liefst 1 graad van de totale opwarming van de aarde wordt veroorzaakt door ons voedsel als we blijven produceren en consumeren zoals we nu doen. Daarom helpen wij food bedrijven in transitie naar een duurzamere voedselketen met hun duurzame koers én communicatie.

Visie
Gedrag
Communicatie

Een visie op duurzaamheid, hier gedrag aan verbinden én hierover communiceren. Dat gebeurt nog veel te weinig in de voedingsindustrie. Hier ligt een enorme kans, want onderzoek toont aan dat consumenten de duurzaamheidsinzet van bedrijven écht van toegevoegde waarde vinden. Tegelijk communiceren bedrijven hier veel te weinig over, uit angst dat dit geïnterpreteerd zal worden als greenwashing. Logisch natuurlijk, maar ook heel zonde. Want wij weten: indien deze duurzame stappen op de juiste manier en goed onderbouwd gecommuniceerd worden, dan leidt dit tot duurzamere keuzes van de consument waar ze zélfs bereid zijn om meer voor te betalen. En dat leidt weer tot extra enthousiasme van bedrijven om hun bedrijfsvoering te verduurzamen. Kortom: wij verwaarden al deze duurzaamheidsinspanningen door communicatie. Dit levert een win-win-win situatie op, voor onze klanten, voor de consument én voor de wereld!

Iedere stap
telt

Hier zetten wij ons voor in. Om middels communicatie de wereld te veranderen. Met een ondernemende instelling, een sterk netwerk en een trackrecord in de foodsector. Dit maakt ons tot een verbinder, strategische sparringpartner en verhalenverteller op het snijvlak van voeding en duurzaamheid. Deze expertise én passie maken ons een unieke partner in de snelgroeiende wereld van duurzame voeding. Wij gaan voor het beste resultaat met de meeste impact. Op onze frisse, efficiënte en eigen-wijze wijze zijn onze verhalen daarom het sterkst geschreven, het best onderbouwd, het lekkerst om te zien, relevant én zichtbaar, en daarmee verrassend effectief. Iedere oprechte stap in de goede richting krijgt van ons een podium. Zo zetten we samen met onze klanten vele kleine (en grote) stappen op weg naar een duurzamere voedselketen en een toekomstbestendige wereld.

Practice what you preach

We weten waar we het over hebben, want hebben 10+ ervaring in de foodsector én communicatiewereld, en al veel duurzame veranderingen teweeg gebracht. Daarnaast voldoen wij als B Corp aan de hoogste standaarden op het gebied van sociale en ecologische duurzaamheid, transparantie en verantwoording. Zo maken we niet alleen deel uit van een wereldwijde beweging van organisaties die zakendoen inzetten om goed te doen, maar weten ook wat er van bedrijven gevraagd wordt om daar onderdeel van te zijn. Doe je met ons mee?